Question: Hoe aankopen in rekening worden gebracht iTunes?

Waar kan ik mijn facturen van Apple vinden?

Uw aankoopgeschiedenis bekijken op een iPhone, iPad of iPod touchOpen de Instellingen-app.Tik op uw naam en tik vervolgens op Media en aankopen. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.Tik op Aankoopgeschiedenis.Uw aankoopgeschiedenis wordt weergegeven.Jul 6, 2021

Wat kan je kopen met Apple ID-saldo?

Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen. Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+.

Welke abonnementen heb ik bij Apple?

Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op Abonnementen. Tik op de naam van het abonnement dat u wilt wijzigen. Als er verschillende soorten abonnementen beschikbaar zijn, wordt een lijst weergegeven.

Hoe kan ik zien welke betaalde apps Ik heb?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?Ga vanuit het startscherm naar Apps → Play Store (Google Play Store).Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op Mijn apps.Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Hoe kan ik geld op mijn Apple ID zetten?

Geld toevoegen aan uw Apple ID-saldoOpen de App Store-app.Tik op uw foto of op de knop Log in bovenaan het scherm.Tik op Verhoog Apple ID-saldo.Om direct uw saldo te verhogen, tikt u op het bedrag dat u wilt toevoegen. Volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.14 May 2021

Hoe zie je aankopen App Store?

Via de Play Store-app:Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet.Tik op Menu Account.Tik op Aankoopgeschiedenis om je bestellingen te bekijken.

Wat zit er in Apple one?

Apple One biedt een wereld aan entertainment, maar ook iCloud‑opslag voor je fotos, bestanden en meer. De bundel bestaat uit Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud.

Waar kan je gekochte apps vinden?

Je kunt apps die je op Google Play hebt gekocht, op elk Android-apparaat gebruiken zonder opnieuw te betalen....Apps opnieuw installeren of weer inschakelenOpen de Google Play Store-app. Tik rechts op het profielicoon.Tik op Apps en apparaat beheren.

Hoe snel geld op Apple ID?

Open iTunes of de Muziek-app en selecteer in de menubalk Account > Toon mijn account. Vul eventueel je wachtwoord in. Scroll naar beneden naar de Apple ID-account sectie en klik daar op Verhoog Apple ID-saldo. Kies nu een bedrag of vul zelf een bedrag in tot maximaal €300.

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello