Question: Hoe moet je flirten op Tinder?

Hoe vaak vrouw appen?

Hoe vaker je haar appt, des te kleiner is de kans dat ze met je op date wil. Je hebt haar al ge-appt dat je haar deze week gaat bellen dus appen is ook niet nodig. Onthoud dat ze je nu ook jouw nummer heeft en de kans groot is dat ze geen zin heeft om daar op te wachten en jou als eerste een berichtje stuurt.

Hoe moet je online flirten?

Houd het luchtig. Flirten is net als een gewoon gesprek voeren, alleen dan leuker. Ga ervan uit dat je gaat lachen en dat je het naar je zin zult hebben; niet dat je gelijk een date zult krijgen met iemand, of ervoor zal zorgen dat iemand verliefd op je wordt.

Hoe vaak appen voor date?

Hou het liever kort en vooral leuk/positief. Bewaar de langere gesprekken liever voor als je elkaar in het echt ziet. Zie het appen echt als communicatiemiddel om af te spreken en eventueel als aanvullende tool om contact te onderhouden en af en toe iets van jezelf te laten zien.

Hoe vaak appen relatie?

Over het algemeen verschilt het per persoon en per koppel wat het beste aantal berichten op een dag is. Bedenk je wel gewoon waarom jullie op een bepaalde manier appen. App je je partner veel omdat je je lief niet helemaal vertrouwt? Dat is niet goed.

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello