Question: Wat is beter eau de parfum of eau de toilette?

Eau de toilette bevat minder geurbestanddelen dan parfum en eau de parfum. Eau de toilette blijft dan ook minder lang hangen dan parfum en eau de parfum (ook dit kan per merk verschillen). De eau de toilette kan halverwege de dag worden bij gespoten om de geur weer te versterken.Eau de toilette bevat minder geur

Wat is beter eau de parfum of parfum?

Een eau de parfum is veel goedkoper dan een gewone parfum dat komt omdat in parfum meer geurbestanddelen zitten dan in een parfum. Maar dat wil niet zeggen dat een eau de parfum ook meteen veel slechter is dan een parfum. Als je een eau de parfum goed gebruik, zul je de geur langer ruiken.

Wat is sterker eau de parfum of eau de toilette?

De hoogste geurconcentratie en dus sterkte vind je in parfum. Een paar druppels of spuitjes parfum is dan ook genoeg om je de hele dag lekker te laten ruiken. Door het hoge percentage geurbestanddelen, namelijk 20% tot 40% van parfum is deze geursoort vaak wat duurder dan bijvoorbeeld een eau de toilette.

Wat is beter EDT of edp?

Parfum is vaak duurder dan Eau de Parfum. Maar je doet ook langer met een parfum dan met een Eau de Parfum. Omdat parfum het hoogste percentage geurbestanddelen bevat, is een paar druppels parfum vaak al voldoende voor de hele dag.

Wat is sterker parfum of Cologne?

Eau de toilette en eau de parfum Een eau de toilette bevat meer geurbestandelen dan de lichte cologne, ongeveer 5 tot 10 procent. Een eau de parfum is nog sterker en bevat tussen de 10 en 20 procent geurbestandelen. Het is vaak duurder, maar blijft ook vrij lang hangen.

Wat is een eau fraiche?

Deze worden “nevels” genoemd en omvatten minder dan 3% aromatische bestanddelen en worden verdund in water. Dit maakt ze anders dan een traditionele aftershave voor mannen, die worden namelijk verdund in alcohol om wondjes schoon te maken.

Wat is EU the toilet?

Eau de toilette is een lichte, waterige formule die 5 tot maximaal 15% aromatische ingrediënten bevat. De geur is niet te overweldigend en verdwijnt na een paar uur. Eau de parfum bevat een hogere concentratie van aromatische ingrediënten, rond de 15%. Hierdoor blijf je de geur langer ruiken.

Wat is sterker cologne of parfum?

Eau de toilette en eau de parfum Een eau de toilette bevat meer geurbestandelen dan de lichte cologne, ongeveer 5 tot 10 procent. Een eau de parfum is nog sterker en bevat tussen de 10 en 20 procent geurbestandelen. Het is vaak duurder, maar blijft ook vrij lang hangen.

Welke parfum is sterker?

Eau de parfum heeft namelijk een percentage van geurstoffen dat tussen de 10% en de 20% zit. Hierdoor is de geur sterker, maar het luchtje doorgaans ook duurder.

Wat is extrait de parfum?

De meest potente, krachtige en daardoor ook meest kostbare geuren zijn parfums, ook wel extrait de parfum genoemd. Ze blijven door de hoge concentratie het langst op de huid waarneembaar. Een parfum bevat gemiddel tussen 20-40% parfumolie en kan zowel op alcohol als op oliebasis zijn.

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello