Question: Wat zijn de kosten van PayPal?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van PayPal om voor een aankoop of een ander soort commerciële transactie te betalen, tenzij valutaomrekening plaatsvindt tijdens de transactie.

Hoeveel kost PayPal account?

Vrijwel altijd gratis Het openen van een PayPal-rekening is gratis, net als shoppen in euros binnen de EU. Alleen als er sprake is van omrekening naar een andere munteenheid of als je betalingen aan vrienden en familie laat afschrijven van je creditcard, worden er kosten in rekening gebracht.

Wat kost PayPal per jaar?

PayPal heeft nieuwe gebruikersvoorwaarden opgesteld, waardoor het bedrijf het recht krijgt om gebruikers die hun account niet gebruiken, een inactiviteitstoeslag op te leggen. Voor Nederlanders en Belgen komt dat neer op 12 euro per jaar.

Wat kost Aankoopbescherming PayPal?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service. Onze Verkopersbescherming geldt voor alle in aanmerking komende PayPal-transacties.

Is PayPal zakelijk gratis?

Een rekening openen is gratis en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek: verkopersbescherming, factureringsoplossingen, het beheren van betalingen, het bewaken van verkopen, het maken van rapporten en online ondersteuning wanneer dat nodig is.

Hoe betalen met PayPal via bankrekening?

Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen - bij het koppelen van je bank of kaart voer je éénmalig de betaalgegevens in - in het vervolg kies je bij het afrekenen welke betaalmethode je wilt gebruiken zonder dat je hoeft te checken of er wel genoeg saldo op je PayPal-rekening staat.

Hoe werkt PayPal met iDeal?

De eenvoudigste manier om geld te storten op uw PayPal account, is door met iDeal geld over te maken. Selecteer de optie Geld toevoegen via iDeal. Voer het bedrag in dat u over wilt maken, en selecteer uw bank. Nadat u de betaling heeft afgerond, staat het geld binnen enkele minuten op uw PayPal-rekening.

Kan ik met PayPal geld overmaken naar buitenland?

Een snelle manier om geld over te maken naar het buitenland. PayPals nieuwe internationale betaalservice is een snelle en gemakkelijke manier om geld over te maken naar bankrekeningen, geldafhaalpunten enzovoort.

Is PayPal veilig voor de koper?

Paypal beschermt de verkopers met verkopersbescherming. Deze bescherming dekt alleen transacties voor per post verzendbare, fysieke en tastbare objecten. Om in aanmerking te komen voor de bescherming moet je een bewijs van levering kunnen overleggen.

Wat is PayPal Aankoopbescherming?

Met PayPal kun je zorgeloos shoppen. Als een online besteld artikel niet wordt bezorgd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, kunnen we je het volledige bedrag van de aankoop terugbetalen.

Is het gebruik van PayPal gratis?

Kopen met PayPal Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van PayPal om voor een aankoop of een ander soort commerciële transactie te betalen, tenzij valutaomrekening plaatsvindt tijdens de transactie.

Is PayPal helemaal gratis?

Het openen van een PayPal-rekening is gratis. Voor betalingen naar vrienden of familieleden met je PayPal-saldo of je bankrekening hoef je niets te betalen. Iets kopen met PayPal kost niets, tenzij het een transactie in vreemde valuta betreft.

Is PayPal ook voor particulieren?

PayPal is een online systeem waarmee je snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen. Het betaalsysteem wordt wereldwijd gebruikt door particulieren, maar ook door webwinkels en andere bedrijven.

Wat is PayPal ABN Amro?

Paypal is een combinatie van iDEAL en creditcard: de klant registreert zich eenmalig met een e-mailadres, en een bankrekening of een creditcardnummer. Als de klant geld overmaakt naar vrienden of familie via de bankrekening is dit gratis. Bij overboekingen via een creditcard worden er kosten in rekening gebracht.

Kan ik het geld van mijn PayPal op mijn rekening zetten?

Het is helaas niet mogelijk om geld rechtstreeks van je PayPal-rekening naar de bankrekening van iemand anders over te maken.

Hoe lang duurt het voordat betaling van PayPal?

Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Is je aankoop met PayPal verzekerd?

Met PayPals Aankoopbescherming heb je recht op terugbetaling van de volledige aankoopprijs van het artikel (plus de betaalde verzendkosten), wanneer je een artikel niet hebt ontvangen, of wanneer je het wél ontvangen hebt, maar het niet is wat je besteld had.

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello