Question: Welke is de beste datingsite?

Parship komt het beste uit de test. In onze vergelijker die verderop deze pagina staat, vind je nog een aantal scorende datingsites. Datingsites scoren namelijk beter dan dating-apps als Tinder, met als reden: minder doelloos gechat. Op datingsites spreekt men veel makkelijker af doordat het serieuzer genomen wordt.

Wat is de beste datingsite?

Lexa – beste datingsite voor singles. Parship – voor serieuze relaties. EliteDating – beste voor hoger opgeleiden. 50plusmatch – voor de single 50-plusser. MetJou – populairste relatiesite. Ourtime – voor gelijkgestemde 50-plusser. 50liefde – goede ervaringen. Novamora – beste voor spannende date. •15 Mar 2021

Welke dating app past bij mij?

Zoek naar jouw doelgroep De eerste en misschien wel belangrijkste tip, is om een site te zoeken waar jouw doelgroep op afkomt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan 50 plus dating, hoger opgeleiden, christelijk, gaydating of vreemdgaan. Op die manier ga je in ieder geval zoeken bij een datingsite die aan je doelgroep voldoet.

Welke datingsite heeft de meeste leden?

Hier moeten we wel bij vermelden dat dit onderzoek in 2012 is uitgevoerd, waardoor de aantallen inmiddels wel wat zijn veranderd. In dit lijstje zien we Lexa op de eerste plaats staan met een aantal van 223.000 bezoekers, gevolgd door RelatiePlanet met een bezoekersaantal van 182.000.

Hoeveel leden heeft Pepper?

Aantal actieve ledenSiteTotaal aantal ledenPepper*Knuz161.000e-Matching*Be2*3 more rows

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello