Question: Waar vind ik mijn iTunes aankopen?

Waar vind ik de Appbibliotheek?

De appbibliotheek gebruiken om uw apps te vinden Veeg vanaf het beginscherm naar links totdat u de appbibliotheek ziet. Uw apps worden automatisch in categorie├źn gesorteerd. Zo ziet u uw socialemedia-apps bijvoorbeeld onder de categorie Sociaal.

Hoe lang duurt het voordat het geld op mijn Apple ID staat?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Kan app niet vinden op tablet?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelenOpen de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.Tik rechts op het profielicoon.Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten.Tik op Installeren of Aanzetten.

Hoe vind ik verborgen apps op iPhone?

Apps weer zichtbaar maken op een iPhone, iPad of iPod touchOpen de App Store-app.Tik op de accountknop of op uw foto bovenaan het scherm.Tik op uw naam of Apple ID. Scrol omlaag en tik op Verborgen aankopen.Zoek de gewenste app en tik vervolgens op de downloadknop .Sep 25, 2020

Contact us

Find us at the office

Beitzel- Laughinghouse street no. 56, 47366 St. Pierre, Saint Pierre and Miquelon

Give us a ring

Sadiq Strubeck
+18 979 118 297
Mon - Fri, 9:00-15:00

Say hello